Generic selectors
Alleen precies overeenkomende resultaten
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
courses

Locaties en bereikbaarheid

Hoe komt u naar de belangrijkste cursuslocaties?

(Raadpleeg ook 9292.nl voor eventuele wijzigingen m.b.t. buslijnen)

Per openbaar vervoer vanaf Centraal Station Utrecht naar:

  • De Uithof, de locaties van de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht: stadsbus 12, bestemming UMC/de Uithof. Lijn 28 kan ook maar doet er veel langer over. Voor de plattegrond van De Uithof klik hier.
    De meeste cursussen vinden plaats in het Ruppertgebouw, Leuvenlaan 19. Voor de plattegrond van dit onderwijsgebouw, klik hier.
  • University College, Prins Hendriklaan: buslijn 8 (halte Hoogstraat) of buslijn 12 (halte Krommerijn)

 

Per openbaar vervoer vanaf Station Amersfoort naar Hogeschool Utrecht-Amersfoort, De Nieuwe Poort 21, 3812 PA Amersfoort:

  • Via de voorzijde van het station: stadsbus 2, 3, 4 of regiobussen 74 en 103, halte Groningerstraat/Eemplein.
  • Via de achterzijde van het station: rechtsaf (ca. 10 minuten lopen).

 

Auto Parkeren

 

De Uithof
Op de parkeerterreinen op De Uithof geldt betaald parkeren. Deze terreinen zijn tijdens de onderwijsperiode vaak vol. Er is een nieuw parkeerterrein bij de afrit 28 Utrecht-De Uithof, kruising Universiteitsweg, met voldoende parkeerplaatsen (2000 plaatsen). Kosten per dag maximaal € 5,- inclusief openbaar vervoer vanaf de parkeergarage (bij aankomst parkeergarage kunt u het gratis vervoerbewijs bij de parkeerautomaat halen). Klik hier voor extra informatie.

University College
Op het terrein van het University College aan de Prins Hendriklaan is het vrij parkeren en zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Amersfoort
Parkeren bij Hogeschool Utrecht-Amersfoort, De Nieuwe Poort 21 kan alleen op een terrein met betaald parkeren (bij het gebouw van de hogeschool rechts de Eemlaan in). De parkeergarage is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van de hogeschool.